Overige workshops

Samen genieten we van een creatief moment, waar alles kan, waar we samen creëren!


Vakantieworkshop 

Jaarlijks organiseren we in de vakantie enkele creadagen. Deze starten ’s morgens om 9u30 met een lekker potje koffie liefst in de tuin. Daarna gaan we aan de slag in het atelier of buiten bij mooi weer. s ‘Middags genieten we van een aperitiefje en een lekkere warme maaltijd met koffie tijdens een gezellige babbel. Daarna werken we samen onze stukken af zodat iedereen met mooie afgewerkte stukken en een voldaan gevoel huiswaarts kan gaan.

Lees meer…

Workshop vilten

Regelmatig worden er viltcursussen gegeven. Deze worden ook georganiseerd op aanvraag vanaf 4  personen. Ik beschik over een ruim keuren aanbod viltwol en zijdedraad, …zodat iedereen het gewenst resultaat kan maken.
Voor beginners: in deze lessenreeks van 3 workshops krijg je alle basistechnieken onder de knie en kan je voor alles aan .

Lees meer…

Workshop juwelen maken

Regelmatig worden er workshops “maak zelf je juweel” gegeven. Deze worden ook georganiseerd ook op aanvraag vanaf 4 personen, leuk als vrijgezellenfeestje of om vrienden te trakteren voor verjaardag,…. Hier leren we verschillende technieken: knopen, kettelen, rijgen, werken met fietsband,…

Lees meer…

Workshop op maat met “maten” op een moment naar keuze

Creatief bezig zijn is zeer leuk om te delen met je vrienden en om te werken aan een teamgevoel “ samen iets persoonlijks creëren”. Je kan zelf deze workshops vanaf 4 personen samenstellen naar believen m.a.w. op maat: Keuze uit: bloemschikken, vilten, juweeltjes maken. Afhankelijk van het tijdstip kiezen we een drankje met hapje of koffie met taart enz. Deze workshops zijn leuk voor: vrijgezellenfeestje, teambuilding, opleiding (voor bijv kleuter- of creajuffen), verjaardagsfeestje met vriendinnen,… .

Lees meer…